Subiect: Re: Angajari job Ballas Joi Aug 09, 2012 9:06 am
FlaviuS - RESPINS zoran - RESPINS [ Motiv : Cerere facuta de altcineva ] suky - Acceptat pentru teste !
ade12345
Subiect: Re: Angajari job Ballas Sam Aug 11, 2012 1:25 am
Numele in joc:ADeLiN - Motivul pentru care doresti sa intri:EsTe cea mai tare mafie si are 1 lIdEr de ne invins - Ce level ai:10fac11 - Ce varsta ai:15 - In ce alte factiuni ai fost inainte :pd ng hitman ykz taxi GSF - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:da - Screen Shot stats: link uploadati aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
LilSmoke Admin
Subiect: Re: Angajari job Ballas Sam Aug 11, 2012 1:28 am
ade12345 a scris:
Numele in joc:ADeLiN - Motivul pentru care doresti sa intri:EsTe cea mai tare mafie si are 1 lIdEr de ne invins - Ce level ai:10fac11 - Ce varsta ai:15 - In ce alte factiuni ai fost inainte :pd ng hitman ykz taxi GSF - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:da - Screen Shot stats: link uploadati aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Acceptat pentru teste !
PAVEL@
Subiect: Rog cu deosebit respect. Lun Aug 13, 2012 9:18 pm
- Numele in joc: Pavel - Motivul pentru care doresti sa intri: Doresc sa activez in unele din factiuni propuse de server. - Ce level ai: 4 - Ce varsta ai: 17 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Nu am fost. - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen Shot stats: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
john_rar
Subiect: Re: Angajari job Ballas Dum Aug 19, 2012 11:51 am
- Numele in joc: john_nan - Motivul pentru care doresti sa intri:Pentru ca este fain sa fii ballas - Ce level ai:5 - Ce varsta ai:15 - In ce alte factiuni ai fost inainte LCN - Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Binenteles - Screen Shot stats: